Spil CS:GO hos Sørby eSport

Har du en drøm om at blive en af verdens bedste CS:GO spillere? Eller måske bare spille Counter Strike, få nye venner og komme til sjove turneringer, så er det nu muligt!

Hos Sørby eSport har vi en stor CS:GO afdeling, vi har plads til alle, både nybegyndere, øvede og elite-spillere. Vi er en del af Sørby Idrætsforening og medlem af DGI og har derfor en solid organisation bag os i hverdagen. Når vi træner, vil du opleve et åbent trænerteam, som lytter til medlemmernes ideer.

Skriv dig op på venteliste hos Sørby eSport her

Træningen vil foregå ved at, at trænerne viser på video eller på serveren, hvad der skal trænes, herefter får medlemmerne selv lov til at sidde at spille og have fokus på dagens træning. Andre gange kan det være at træneren gennemgår taktikker eller lignende, hele træningen igennem. Træningen kan variere alt efter hvilket niveau du befinder dig på.

Vil du være med?

Alt du skal gøre er at udfylde formularen på denne side (klik på dette link), så kan vi kontakte dig og få dig ind på serveren og få trænet. Alle er velkomne.

Det er vigtigt for os at vide hvem du er, hvilket niveau du er på og hvilken rolle du spiller, før vi ved om vi kan finde et hold til dig.

De første par træninger er gratis, herefter koster det kontingent, præcis som hvis man gik til fodbold eller bordtennis. Se priser her.

Træningstider

  • Tirsdag kl. 19.00 – 22.00
  • Torsdag kl. 19.00 – 22.00
  • + Flydende når holdende aftaler det

Sted

Online på egne servere. Kommunikation foregår på Teamspeak

Turneringer og events

Vores forskellige teams deltager i online turneringer, og tager løbende til events og turneringer rundt om i Danmark. Sørby eSport afholder også selv CS:GO turneringer, bootcamps og Lan events, som vores medlemmer kan deltage i.

Vi afholder teambuilding arrangementer og generelt en masse sociale arrangementer som medlemmerne kan deltage i.

Sørby eSport nyheder
Modtag Sørby eSport nyheder i din email inbox
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder om Sørby eSport turneringer, bootcamps, LANs, træning og andre eSport events.
Luk denne besked