Ny fantastisk FIFA træner i Sørby eSport

Ny FIFA træner i Sørby eSport

De mere end 20 FIFA spillere i Sørby eSport, får nu en ny super kompetent træner. Johan Gass Christensen “Gass”, tiltræder rollen som FIFA træner per 1. august 2016. Vi talte med Johan, som har første arbejdsdag i Sørby eSport, idag.

Fortæl lidt om dig selv, Johan:

“Jeg hedder Johan “Gass” Christensen, jeg er 22 år gammel, og bor i Frederikshavn i Nordjylland. Til dagligt studerer jeg til pædagog i Hjørring.”

Hvad er dine bedste bedrifter i FIFA?

  • 2 x Top 8 til DM i FIFA
  • 2 x Top 16 til DM i FIFA
  • 2 x Dan’s poolhall Series

Hvorfor er du blevet FIFA træner i Sørby eSport?

“Jeg har valgt at blive FIFA træner i Sørby eSport, da jeg føler jeg har en del erfaring, som jeg gerne vil bidrage med – til Sørby eSport. Min tid som aktiv spiller er ved at slut og jeg kan nu bedre bidrage med min forståelse af spillet, det mentale spil, samt mind games, som man kan vinde rigtig mange tætte kampe på. Spillerne i Sørby eSport har et godt niveau, og jeg tror at vi sammen kan nå nye højder!.”

Hvad vil du gerne opnå som træner, i Sørby eSport?

“Det er ingen hemmelighed, at jeg aldrig tager til en tunering, uden at gøre mit bedste, og jeg forventer også at spillerne og holdet som helhed, vil tænke det samme. Jeg vil lære spillerne, og holdene at vinde! Vigtigst af alt, alle skal føle sig velkommen, og føle sig tilpas i Sørby eSport og generelt i det danske FIFA community. Det bliver utroligt spændende at komme igang, og jeg glæder mig meget!”

Johan Gass Christensen

Johan Gass Christensen