Jyske Bank og Sørby eSport inviterer til læringsaften om eSport i Slagelse

Hvad er eSport?

335.000 spiller fodbold i Danmark og ca. 1,4 mio. danskere spiller spil på deres computer eller smartphone. Tag med og lær mere om eSport. Er du nysgerrig efter at finde ud af mere om, hvad eSport egentlig er? Hvorfor sidder nogen børn, unge og voksne og spiller computer flere timer om dagen? Er det farligt? Er det godt? Kan man tjene penge på det? Kan man gå til eSport, som man kan gå til fodbold? Hvis du vil lære mere om eSportens verden, så tag med til en spændende læringsaften sammen med Sørby eSport og Jyske Bank, i Slagelse. Alle er velkomne, tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her Billetto åbner)

eSport læringsaften

 • Dato: Torsdag den. 1. september 2016
 • Tid: Kl. 19.00 – 21.00
 • Sted: Jyske Bank Slagelse, Gamle Torv 5, 4200 Slagelse
 • Pris: Gratis
 • Tilmelding nødvendig. Tilmeld dig her Billetto åbner)

Hvorfor vokser eSport ind i uddannelse, job, og fritid?

HF, efterskoler, erhvervsuddannelser og gymnasier rundt om i Danmark er begyndt at tilbyde eSport som linjefag. Hvorfor? Der er opstået virksomheder som er med til at rådgive opstart og drift af eSport organisationer i Danmark. Flere foreninger tilbyder deres medlemmer at de kan gå til eSport / gaming. I 2015 oversteg præmiepengene i eSport, præmiepengene i international fodbold. eSport tilskuerantallet er cirka det tredobbelte, af tilskuere til håndbold. Salg af eSport gear og gaming udstyr vækster hvert år. Tilmeld dig læringsaften og bliv klogere på eSport Tilmeld dig her Billetto åbner)

eSport vælter ind over os, vores børn og samfundet. Hvad betyder det?

Hvilken betydning har det for børn og unge, når man dagligt bruger mange timer på at game? Hvordan kan man som forælder sætte grænser og samtidig støtte sine børn i deres interesse og ofte talent? Hvordan skaber vi trygge rammer i Sørby eSport, imens vi tager vores medlemmer til turneringer i hele landet, og samtidig udvikler dem som gamere og mennesker?

Agenda

 • Kl. 19.00 Vi byder velkommen ved v/afdelingsdirektør Heidi B. Raunkjær: Derfor støtter Jyske Bank op om eSport
 • Kl. 19.15 Hvad er eSport – og hvorfor vokser det så kraftigt netop nu? Ved Grundlægger af Sørby eSport, Martin B. Fritzen
 • Kl. 19.45 En far beretter: ”Derfor støtter jeg min søn i eSport”
 • Kl. 20.10 En spiller beretter: ”Derfor træner jeg eSport 4 timer om dagen”
 • Kl. 20.30 En træner beretter: ”Sådan træner vi eSport i Sørby eSport”
 • Kl. 20.45 Afrunding og spørgsmål

Alle er velkomne! Aftenen er gratis, tilmelding er nødvendig pga. få pladser. Tilmeld dig her Billetto åbner)

Pressekontakt:

 • Jyske Bank, afdelingsdirektør Heidi B. Raunkjær Tel. 8989 1243
 • Sørby eSport, grundlægger Martin B. Fritzen Tel. 5258 1107