Danmarks største 2v2 FIFA17 turnering er en realitet

Elgiganten og Sørby eSport er stolte af sammen med vores samarbejdspartnere at kunne præsentere Danmarks største 2 vs 2 FIFA17-event d. 22/10 i Sørbyhallen – Elgiganten Cup #3.

Køb billet her

Event-ansvarlig hos Elgiganten, Roger Rasmussen, forklarer at det i særklasse bliver det største FIFA-event på dansk grund. Faktisk formentlig det største i Nordeuropa.

”Sammen med Sørby eSport, Sports-gaming.dk og iPlay Entertainment har vi arbejdet benhårdt på at skabe hidtil usete rammer for den danske FIFA-scene, som vi glæder os ekstremt meget til at vise til deltagerne i Elgiganten Cup #3,” siger Roger Rasmussen.

Han fortæller, at turneringen er for alle – uanset om man er amatør eller måske blandt de bedste i Danmark.

”Alle kan stille op uanset niveau. Vi har et stort ønske om at arrangere turneringer, hvor alle kan hygge sig og have det sjovt. Der er en samlet præmiesum og værdi på lodtrækningspræmier på over 100.000 kr., og det betyder, at alle har en chance for at komme hjem med præmier, også selvom man skulle være uheldig ikke at vinde turneringen” siger Roger Rasmussen.

Praktisk info:

  • Lørdag den. 22. oktober 2016
  • Sørbyhallen, Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse
  • Der er plads til 256 hold á 2 personer (i alt 512 deltagere)
  • Alle kan stille op uanset niveau.
  • Alle hold der stiller op til Elgiganten Cup #3 er sikret mindst 6 kampe i løbet af dagen, da strukturen er sådan, at alle går videre fra det indledende gruppespil – de to bedste til et GULD slutspil og de to resterende i et SØLV slutspil. Der er præmier i begge slutspil.
  • Turneringen foregår på PS4 og vi spiller selvfølgelig det nye FIFA17.

Køb billet her

Billetter sættes til salg torsdag d. 29/9 kl. 10:00, og kan købes via sports-gaming.dk/elgigantencup

  • Holdbillet: 300,- DKK
  • Tilskuerbillet: 25 DKK
  • Alle der køber tilskuerbilletter er samtidig også med i lodtrækningspræmierne på dagen
  • Er man forhindret i at møde op, så vil slutspillet blive livestreamet på sports-gaming.dk og Pixel.TV

Præmier

Se præmier – klik her

Mediepartner:

Turneringspartner:

Samarbejdspartnere:

OM SØRBY ESPORT

Sørby eSport tilbyder træning, bootcamps, turneringer og gaming-arrangementer. Sørby eSport huser både casual- og elite-gamere og sikrer, at alle, uanset niveau og færdigheder, har mulighed for at få nye venner og udvikle tætte relationer på tværs af køn, alder, religion og gaming-niveau. Sørby eSport tror på at bidrage til læring, nye venskaber og at skabe sjove events samt en stærk eSport-kultur.

OM ELGIGANTEN

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde inden for mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 butikker landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Køb billet her