Sørby eSport søger CSGO spillere

Sørby eSport søger CSGO spillere til academy og community teams

Ønsker du en fremtid inden for CSGO og eSport, eller drømmer du blot om at få nye venner online?

I vores CSGO afdeling bestræber vi os på at hjælpe vores spillere, med at realisere deres mål. Det kan være at finde nye venner at spille med, eller hvis man har drømme om at stå på scenen med stående bifald. Der er plads til alle spillere, uanset alder, niveau eller hvor du bor. Her hos Sørby eSport tilbyder vi dedikerede trænere og materiale du kan bruge til at fremme dit spil. Vi træner hovedsageligt online og tilbyder årlige bootcamps med fokus på samvær og træning. Vi tilbyder en stabil platform, hvor gamere samles, hygger og spiller sammen lige som det passer Jer.

Indmelding

Ønsker du at spille CSGO hos Sørby eSport, så udfyld formen herunder og CSGO teamlederne vil kontakte dig på din email. Alle vores spillere og trænere er betalende medlemmer, i Sørby eSport. Se priser og mere om kontingent her (link åbner)

Hvad får du ud af, at være medlem af Sørby eSport?

  • At du bliver en bedre spiller, både individuelt og som holdspiller
  • Dedikerede trænere og teamleder
  • Læring omkring metaspillet i CS
  • Deltagelse i turneringer
  • Adgang til et træningsmiljø der er tilpasset dine ønsker og kompetencer
  • Bootcamps, gaming events, VoIP
  • Unikke venskaber og meget mere

Ansøg her