Christian “Balorix” Rasmussen, klar til Dreamhack for Sørby eSport

I Sørby eSport har vi mange dygtige og talentfulde spillere; en som især har vist sit talent til turneringer er Hearthstone-spiller, Christian Rasmussen.

Balorix

Christian Rasmussen eller måske bedre kendt som Balorix, er en 21-årig fyr, som bor i Århus området, hvor han til hverdag arbejder i GameStop i Bruun’s Galleri. Hearthstone er blevet til en kæmpe succes på bare nogle få år. Med et voksende community og store pengepræmier! Vi har spurgt Christian hvordan han kom i gang med at spille Hearthstone og hvorfor han elsker at spille det.

”Da spillet begyndte sin lukkede beta tilbage i 2013, og folk begyndte at streame det, fangede det med det samme min interesse. Jeg har altid holdt rigtig meget af kortspil og spillet computerspil i mange år. Og Hearthstone gav muligheden for at kombinere de to, samtidig med at se virkelig sjovt og interessant ud! Så tilbage i slut 2013 formåede jeg at få fingre i en beta-key og her sidder jeg så 3 år senere og elsker stadig spillet – og elsker at spille det med mine venner i Sørby eSport.”, siger Christian.

Christian fortsætter: ”Der er mange elementer ved Hearthstone, som gør at jeg elsker spillet. Først og fremmest er det let tilgængeligt. Du kan spille det på mobilen, du kan tage bærbaren underarmen, uden at skulle tænke på om det nu kan trække det, eller du kan spille det derhjemme på den stationære. Det gør, at man ikke rigtig har nogle undskyldninger, for ikke at grinde derudaf! (Note: At grinde er at gentage handlinger i spil, for på den måde at blive stærkere / bedre. Nogen hader at grinde, fordi det er ensformigt og kedeligt. Andre elsker det, og nyder at grinding gør dig bedre og bedre, lidt for lidt.)

Apropos grinding, så er det også det, som er skønt ved Hearthstone, at man kan grinde det så meget. Ét er ens for alle eSport, for at blive god skal du grinde. Og Hearthstone er let at grinde fordi at det ikke bliver kedeligt, da der er så mange decktyper og at 2 spil aldrig er ens. Og igen, fordi at Hearthstone nærmest altid er tilgængeligt”

Balorix

 

Vi er et team, hos Sørby eSport

Selvom Hearthstone er et 1 mod 1 spil, står Christian bestemt ikke alene! Han er omgivet af holdkammerater der hjælper og støtter ham og lige omvendt, og ikke mindst bliver han bakket op af sin familie. Derfor fik vi en kommentar fra Christians mor, som fortæller hvordan hun støtter sin søn i eSport.

”Først vil jeg fastslå, at jeg er rigtig stolt af Christian – og så langt han er nået!! Synes det er fantastisk, at han deltager i Hearthstone turneringer og går så meget op i det. Jeg sidder hjemme og følger med, når turneringerne streames – sidder og hepper, jubler og græder med ham” – Soger mor, Lisbeth Rasmussen.

Vi har alle gode historier omkring hvordan vi kom med i foreningen, og da Christian søgte ind var det lidt af en tilfældighed forklarer han:

”Jeg havde spillet Hearthstone i noget tid, og klaret det godt. Både på ladder men også i online turneringer. Så jeg havde lidt tænkt på, om jeg måske skulle til at tage skridtet videre og komme med i en organisation. Og så var det, at en af mine gode venner, så et opslag på Facebook, at Sørby eSport ledte efter Hearthstone spillere. Så jeg fik med det samme smidt en ansøgning afsted, og nu står vi her!”

Gode gaming oplevelser

I Sørby eSport vil vi gerne skabe fede oplevelser for vores spillere og vi har derfor spurgt hvad Christians bedste oplevelse har været sammen med os:

”Indtil videre må det stadig være NLP tilbage i august. Det var den allerførste event for vores nye Hearthstone afdeling, og den største event, som jeg selv havde været med til. Til NLP endte jeg med at tage 1. pladsen efter et ubesejret run i upper bracket. Det var en super fed oplevelse at komme ud og spille, at spille finalen oppe på scenen og så tage 1. præmien med hjem. Og det gav håb og forventninger for fremtiden”. – udtaler Christian.

Også Christians mor mener at hans eSport er blevet mere seriøst efter at han er kommet ind i en forening og siger: ”Christian har altid spillet meget og været en kæmpe entusiast på området – jeg har ofte set ham som begravet på værelset, som så mange unge – men at han netop har kastet sin interesse på netop Hearthstone synes jeg faktisk er rigtig sejt – der skal et kæmpe overblik til og et godt hoved – og det har min søn!! Jeg havde nok ikke set de flotte resultater komme og slet ikke så hurtigt – det er jo helt fantastisk. Jeg er glad for, at I giver min søn de oplevelser og støtter ham i hans store lidenskab.”

Balorix

I fremtidig håber vi at tage ud til flere fede events og selv skabe nogle helt fantastiske oplevelser for alle i Sørby eSport. Vi gør drømme til virkelighed. Inden for Hearthstone har Christian drømmen om at vinde et større internationalt event og skabe et navn for sig selv i fremtiden. Og fremtiden ser lys ud, mener både vi og Christian:

”Jeg er super spændt på det sidste stykke af 2016 og hele 2017. Vi skal jo snart til Dreamhack, som er en stor mulighed, for at komme ud og skabe et navn for sig selv. Og efter et succesfuldt 2016 har jeg fået blod på tanden. Der skal spilles og trænes en masse, sådan at jeg kan fortsætte med at vinde turneringer i fremtiden. Jeg er super spændt på fremtiden!” – siger Christian.

Som eSports forening, er vi i Sørby eSport super stolte af at vi kan tiltrække og fastholde et Hearthstone-talent som Christian. Som før skrevet er Christian ikke alene, hele Hearthstone teamet er gode venner og hjælper hinanden så godt de kan. Hele Hearthstone afdelingen bakkes op af bestyrelsen og ledelse, som alle ønsker de lykkes så godt som muligt. Præcis, som vi arbejder professionelt med vores andre afdelinger, FIFA, CSGO, Overwatch og Rocket League.

I Sørby eSport forener vi kærligheden til mennesker og kærligheden til gaming, og det skaber rammerne så venskaber og minder kan vokse.

Sørby eSport – Hjem for gamere.