Sørby eSport søger CS:GO spillere, til særligt talenthold

Sørby Academy søger CS:GO talenter, der vil udvikle sig – kun de bedste vælges

I Sørby eSport har vi for få uger siden indgået et samarbejde med RFRSH og Astralis, der omfatter et stort talentudviklingsprogram for at udvikle de næste store danske eSports udøvere. I sammenhæng med dette søger vi derfor talentfulde spillere til endnu et Academy hold.

Vores Academy hold er modsat resten af foreningen ikke åben for alle, og derfor vil ansøgere skulle igennem optagelses prøver og senere hen prøvetræning inden de bliver optaget på holdet, hvor kun de bedste bliver udvalgt.

Om Sørby eSport

Sørby eSport er en eSport-forening og en afdeling af Sørbymagle Idrætsforening, der blev grundlagt i 1907 og er beliggende i Sørby, Slagelse, Danmark. Vi er stolte af at have en stærk organisation og en fast struktur, som lader vores medlemmer og gamere fokusere på deres spil og turneringer, mens vores ledelse kan fokusere på at lede og udvikle Sørby eSport. Sørby eSport huser både casual og elite-gamere inden for FIFA, CS:GO, Hearthstone, Overwatch, Rocket League og League of Legends – og sikrer, at alle, uanset niveau og færdigheder, har mulighed for at få nye venner og udvikle tætte relationer på tværs af køn, alder, religion og gaming-niveau.

Har du hvad der skal til for at være en del af Danmarks største talent projekt, så udfyld venligst spørge skemaet herunder.

 

Ansøg her