Sørby Marked 2024

Frivillige og ansatte fra Sørby Esport står for parkeringen af over 50.000 biler på Sørby Marked og styrker fællesskabet i foreningen.

Sørby Esport deltog endnu en gang i Sørby Marked i juni 2024, hvor vores medlemmer hjalp med at parkere mere end 50.000 biler for at støtte lokalsamfundet. Dette årlige arrangement er en vigtig tradition for os, hvor både ansatte og frivillige står sammen om en fælles opgave. Det er en udfordrende, men givende dag, der strækker sig fra tidlig morgen til sen aften, og den intense indsats skaber stærke bånd mellem vores medlemmer.

At arbejde sammen i parkeringsopgaverne giver en ny måde at styrke fællesskabet på, og der opstår et tæt sammenhold, når man hjælper bilister og tackler dagens mange opgaver i det varme vejr. For dem over 18 år slutter lørdagen med en fest i danseteltene, hvor vi fejrer dagens indsats med en forfriskning og god stemning.

  • Styrket fællesskab

    Parkeringsopgaven på Sørby Marked er en unik mulighed for at styrke fællesskabet i foreningen gennem hårdt arbejde og samarbejde.

  • Frivillige og ansatte

    Både ansatte og frivillige deltager aktivt i at løse opgaverne på markedet, hvor vi sammen gør en forskel for lokalsamfundet.

  • Belønning for indsatsen

    Efter en lang dag med parkering samles vores medlemmer over 18 år til fest i danseteltene, hvor vi fejrer en veludført opgave med god musik og hygge.

Sørby Marked 2024

Our amazing team is always hard at work

Sørby Marked 2024

Sørby Esport klarer parkeringen på Sørby Marked 2024

Sørby Esport var igen ansvarlig for parkeringen på Sørby Marked, hvor vi hjalp over 50.000 besøgende med at finde en plads. Det var en fantastisk weekend, hvor samarbejde og hårdt arbejde styrkede fællesskabet i vores forening. Vores frivillige og ansatte håndterede alt fra morgentrafik til mudrede biler, og vi glæder os over at kunne bidrage til et godt marked.

One Comment

  1. danyduchaine 17 august 2022 at 17:25:58

    Donec bibendum consectetur sodales. In interdum vitae felis eu pretium. Sed ex lorem, venenatis nec dui vitae, mattis maximus risus. Aenean sed sapien in sapien vulputate pretium vitae nec ex. Ut id sagittis tellus.

Comments are closed.