Last Updated: 9 oktober 2024By Categories:
Nationalt Fællesskab: Glade Gamere

Nationalt fællesskab: Glade Gamere

Vi er stolte af at modtage støtte fra Spar Nord Fonden til vores gaming-initiativ, der har til formål at hjælpe unge, der står uden for traditionelle fællesskaber. Hos Sørby Esport tror vi på, at gaming og esport kan være en kraftfuld platform til at opbygge fællesskaber og give unge mulighed for at udvikle både sociale og personlige kompetencer.

Med denne støtte kan vi nå endnu flere unge og tilbyde dem trygge rammer, hvor de kan trives, skabe relationer og blive en del af et stærkt fællesskab, der rækker ud over skærmen. Sammen vil vi hjælpe dem med at finde deres plads i fællesskabet og støtte dem i deres udvikling.

Del passionen for gaming
Fællesskab
Deltag i fællesskaberne
Oplevelser
Få en masse oplevelser sammen
  • Inklusion gennem gaming

    Glade Gamere skaber fællesskaber, hvor børn, unge og voksne med forskellige udfordringer kan samles om gaming og social trivsel.

  • Fleksible aktiviteter

    Foreninger, bosteder, familier og skoler kan skræddersy deres eget Glade Gamere-tilbud, med aktiviteter både online og fysisk, alt efter deres behov og ressourcer.

  • Stærkt netværk og støtte

    Med støtte fra Spar Nord Fonden og Sørby Esport tilbyder Glade Gamere ressourcer som træningsøvelser, tøj og nationalt netværk for deltagere og arrangører.

Nationalt Fællesskab: Glade Gamere

Nationalt Fællesskab: Glade Gamere

Nationalt Fællesskab: Glade Gamere

Glade Gamere – Fællesskab for alle, online og lokalt

Glade Gamere spreder sig nu til flere foreninger, skoler og bosteder, hvor nye afdelinger er på vej. For de skoler, foreninger og bosteder, der ikke kan deltage fysisk, eller lave deres egen: “Glade Gamere”-afdeling – tilbyder Glade Gamere et trygt online fællesskab via vores Discord-platform, som er voksenstyret og skaber gode rammer for børn og unge. Gennem disse lokale og online tilbud får børn mulighed for at være en del af et inkluderende gamingfællesskab, hvor der er fokus på trivsel og fællesskab.

Related projects