Sørby Esport Logo

Sørby Esport

Om Sørby Esport

Vi er en folkeoplysende forening. Grundlagt i december 2016 og baseret på traditionelle foreningsværdier.

Om Sørby Esport2024-10-11T09:59:56+02:00
Sørby Esport og Gaming Center
Sørby Esport

Gaming & Esportsforening est. 2016

Folkeoplysende forening med rødder i det vestsjællandske og medlemmer samt aktiviteter i hele Danmark

  • Forening
    Vi samler over 500 medlemmer i fysiske og online fællesskaber gennem gaming og esport for alle aldre.

  • Events
    Vi arrangerer unikke events i samarbejde med bl.a. Messecenter Herning, Roskilde Dyrskue og Elgiganten.

  • Undervisning
    Vi tilbyder undervisning til skoler og uddannelsesinstitutioner både fysisk og online med fokus på esport og gaming.

  • Projekter
    Vi hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med fællesskab, trivsel og livsmestring gennem esport.

  • Partnerskaber
    Vi samarbejder med virksomheder for at øge synlighed, skabe aktiviteter og styrke deres ESG-profil.

Vores værdier

Grundlaget i vores kultur, er vores værdier

I Sørby Esport bygger vi på værdier, der styrker sammenhold, fremmer personlig vækst og skaber uforglemmelige oplevelser.

  • Fællesskab
    Sammenholdet i Sørby Esport er kernen i alt, hvad vi gør.

  • Læring
    Vi vokser og lærer både i spil, i fællesskabet og i livet.

  • Udvikling
    Vi arbejder konstant på at udvikle både os selv og vores organisation.

  • Oplevelser
    Fælles oplevelser styrker vores fællesskab og skaber minder for livet.

Værdier

Mød vores ansatte

Ingen kan alt, alle kan noget.

Vores ansatte sørger for at projekter, markedsføring, salg, partnerskaber, undervisning, events, økonomi og den daglige drift, kommer godt i mål.

Mark Kristensen
Mark Kristensen

Direktør

Anders Sørensen
Anders Sørensen

Projektleder

Luca Huelle
Luca Huelle

Projektleder

Nicoline Olsen
Nicoline Olsen

Socialrådgiver

Emil Lange
Emil Lange

Økonomikonsulent

Martin Fritzen
Martin Fritzen

Projektleder

Mila Lam
Mila Lam

Marketing

Thalia Frost
Thalia Frost

Administration

Dig?
Dig?

Måske dit næste job?

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om vores forening, events, undervisning, projekter og partnerskaber.

Hvordan bidrager Sørby Esport til projekter for samfundet?2024-10-09T09:23:23+02:00

Vi arbejder med projekter, der hjælper unge og voksne, især dem på kanten af arbejdsmarkedet, ved at bruge gaming og esport som værktøjer til at forbedre fællesskab, trivsel, livsmestring og selvforsørgelse.

Hvordan bliver jeg medlem af Sørby Esport?2024-10-09T09:19:58+02:00

Du kan ansøge om medlemskab via vores hjemmeside. Bemærk, at vi kan have ventelister, og du vil blive kontaktet af en teamleder med svar på din ansøgning, når der er en ledig plads.

Hvilke typer events arrangerer Sørby Esport?2024-10-09T09:20:50+02:00

Vi afholder events som esport-turneringer, gaming-festivaller og samarbejder med store aktører som Gamebox, Messecenter Herning og Roskilde Dyrskue for at skabe unikke gaming-oplevelser for deltagere i alle aldre. Kontakt os, hvis vi skal bidrage til jeres event.

Tilbyder Sørby Esport undervisning i gaming og esport?2024-10-09T09:21:40+02:00

Ja, vi tilbyder undervisning til folkeskoler, specialskoler, VUC, efterskoler og ungdomsuddannelser, både fysisk og online. Vores mål er at bruge gaming og esport som læringsredskaber, der styrker samarbejde og strategiske færdigheder. Kontakt hvis vi skal undervise jeres elever.

Hvordan kan virksomheder samarbejde med Sørby Esport?2024-10-09T09:22:39+02:00

Virksomheder kan indgå partnerskaber med os for at styrke deres ESG-profil, øge synligheden og skabe engagerende aktiviteter gennem esport. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher virksomhedens mål og værdier. Kontak os for mere info.

Frivillighed
Ånden i Sørby Esport

Frivillighed – Sjælen i Sørby Esport

Vores fællesskab bygger på frivillige kræfter, passion og kærlighed. Det er villigheden, der driver os fremad.

Sørby Esport er mere end bare en forening – vi er en levende organisme, der konstant udvikler os. Frivilligheden hos os handler ikke kun om at bidrage, men om at skabe, forandre og drive udviklingen fremad. Vi tager initiativ, starter nye projekter, prøver ideer af og åbner nye veje. Gennem disse indsatser udvikler vi os naturligt og organisk – altid i bevægelse, altid i forandring.

Frivilligheden hos os handler om, at vi yder mere, end der forventes. Det betyder, at vi bliver, til opgaven er fuldført, at vi hjælper hinanden og løfter fællesskabet. Vi giver vores energi, tid og kærlighed, fordi vi vil gøre en forskel. Fordi vi ikke kan lade være.

Selvom vi har lønnede medarbejdere, er det frivilligheden, der definerer vores kultur. Den gør os til en dynamisk og organisk enhed, hvor viljen til at stræbe højere og yde mere, end nogen troede var muligt, er vores styrke. Frivilligheden er ikke bare en opgave – det er vores måde at leve på.

Sørby Esport lever gennem os, der frivilligt giver alt, hvad vi kan – og det er kernen af, hvem vi er.

Udtalelser

Sammen skaber vi virkelige resultater

“Elgiganten har støttet Sørby Esport siden grundlæggelsen i 2016. Vores partnerskab er baseret på fælles ambitioner og værdier, der sigter mod at styrke esporten i foreningslivet. Vi vægter fællesskab, læring, oplevelser og venskaber højt indenfor gaming og ser disse som fundamentale elementer i vores samarbejde. Hos Elgiganten arbejder vi på at dyrke en fælles passion for gaming, som afspejler de sunde værdier, hvilket Sørby Esport med succes repræsenterer.”

Nikolaj Kongsberg

Nikolaj Kongsberg, Project Coordinator Gaming and Liveshopping, Elgiganten

“Sørby Esport har givet mig et fællesskab og en anden familie. Jeg fik kontakt med dem tilbage i 2021, og siden den dag har jeg ikke kigget mig tilbage! I Sørby Esport er der fokus på fællesskab og trivsel, og det giver en særlig glæde når man ser alle de forskellige typer mennesker, med hver deres udfordringer i livet, have det godt og få nogle venskaber. Sørby Esport er ikke bare en forening, det er en familie med plads til alle, uanset baggrund”

Mikkel Fritze

Mikkel Fritze, medlem og frivillig

“I dag har jeg fået et større ansvarsområde og arbejdsopgaver indenfor det felt jeg brænder for, som er det pædagogiske felt. Hvor jeg bl.a to gange i ugen arbejder som håndbold-træner for Lykkeliga Sørby og ‘Glade Gamere’ i Sørby Esport, der begge danner grobund for noget meningsfyldt og livsbekræftende. Det er helt specielt at se den livsglæde børn kommer med, det kan ikke andet end og smitte af. Jeg har også fået egen bolig, kørekort, bil og ordniært job, i samarbejde med Sørby Esport.”

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen, projektdeltager og underviser

“På kun få måneder kom min søn på et hold i Sørby. Han har troligt taget til træning i flere måneder for at komme på et hold og han fik så et hold. ‘Sørby Quark’ – som nu er blevet Sjællandsmestre. Jeg er så stolt af ham! Tak til Sørby Esport for en fantastisk stemning for børnene. Jeg glæder mig rigtig meget over det fællesskab og de oplevelser, børnene får sammen i Sørby Esport.”

Christa Christiansen

Christa Christiansen, forælder

“Vi har deltaget i Sørby Esports Julecamp og det var en stor succes for hele huset. Selv dem der ikke til dagligt har den store interesse i gaming havde haft en hyggelig dag med spil i rigtig gode omgivelser. Esports Personalet havde overblik og tid til at hjælpe hvor der var brug for det. Vi følte os rigtig godt behandlet og ser frem til flere arrangementer”

Alice Zabell Midjord

Alice Zabell Midjord Leder, Opholdsstedet Aabrinken

“Vi oplever at fællesskabet mellem børnene er blevet bedre. Flere af dem som i hverdagen kun kan koncentrere sig i meget kort tid, kan til esport koncentrere sig i længere tid. Sproget som til tider kan være hårdt mellem drengene, er et fokuspunkt fra esport som vi også bruger i dagligdagen. Drengene snakker ofte om at dreje hjulet”

Charlotte Borgen

Charlotte Borgen, lærer, Tornemark Dagskole

“Da jeg startede mit forløb hos Sørby Esport, var jeg meget genert. Efter nogle uger, blev jeg mere selvsikker og åben overfor nye mennesker – Hvilket gav mig mod til at oplære de nye der kom og gav mig bedre overblik over mine arbejdsopgaver. Jeg kan lide at være her, fordi her er søde og rare mennesker, som er der for en, når man har brug for det.”

Nikolai Olsen

Nikolai Olsen, projektdeltager og frivillig

Et udvalg af vores 100+ samarbejdspartnere

Mød vores bestyrelse

Ingen kan alt, alle kan noget.

Hermed bestyrelsen i Sørby Esport

Michael Jantzen
Michael Jantzen

Bestyrelsesforperson

Mark Kristensen
Mark Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Tina Marrup Petersen
Tina Marrup Petersen

Bestyrelsesmedlem

Kennet Holmqvist
Kennet Holmqvist

Bestyrelsesmedlem

Helle Kristensen
Helle Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Martin Fritzen
Martin Fritzen

Bestyrelsesmedlem

Sørby Esport og Gaming Center
Vores hjem

Sørby Esport & Gaming Center i Slagelse

Sørby Esport Center i Slagelse er vores hjem – vores base. Her har vi mere end 35 gaming-computere, sim-racere, VR, Magic-kort, bordtennis, BlazePods, PlayStations, Nintendo Switch og meget mere.

I vores center tilbyder vi træning, coaching, møder, LAN, bootcamps, samlinger, sociale arrangementer og kampe for vores medlemmer, trænere og teamledere.

Vores esportscenter fungerer også som arbejdsplads for vores ansatte, hvilket skaber en livlig og god stemning i centret. Derudover bruger vi centret til undervisning af skoler og bosteder, der benytter os til deres “valgfag i esport.”

Go to Top