OM SØRBY ESPORT

HVAD ER SØRBY ESPORT?

FUNDAMENTET

Sørby Esport er en gaming- og esport-afdeling under Sørbymagle Idrætsforening, grundlagt i 1907. Sørby Esport er grundlagt i januar 2016 og er gennemsyret af de klassiske foreningsværdier: fællesskab, læring, udvikling og oplevelser.

VISIONEN

Vi er et fyrtårn i dansk esport, og vi inspirerer vores nordiske kollegaer. Vi formidler ny viden, læring, nye venskaber og skaber sjove events samt en stærk esportskultur.

Vi er #mereendesport, og vi elsker at gøre en forskel for mennesker.

KERNEN

Vores inderste dna består af lige dele kærlighed til gaming og kærlighed til mennesker. Siden 2016 har vi set, hvordan vores måde at arbejde med gaming og esport på kan forvandle mennesker positivt. Ensomme børn og unge, som bliver en vigtig del af sunde, stærke fællesskaber. Unge, der er faret vild i livet, finder lyst og motivation til job eller uddannelse. Ledige finder vej til et arbejde. Mennesker med handicap og funktionsnedsættelser finder glæde, selvværd, selvtillid og sammenhold. Helt almindelige børn, unge, voksne og familier – bliver knyttet tættere sammen og får et sammenhold, de ikke har oplevet før.

PLATFORMEN

Sørby Esport står på fire solide ben: 1) Viden – om målgruppen: ”mennesker, der har passion for gaming”. 2) Erfaring – med at designe og arrangere succesfulde gaming- og esport-undervisning, events, træning og arrangementer. 3) Faciliteter – til at skabe gode rammer om uforglemmelige gaming- og esport-oplevelser og undervisning. 4) Mennesker – til at undervise, træne, afvikle og afholde gaming- & esport-aktiviteter.

DOWNLOAD BROCHURE

SØRBY ESPORT

Download vores brochurer for samarbejdsmuligheder. I Sørby Esport arbejder vi sammen med mange typer af organisationer og vi har flere typer af sponsorater. Brochuren her, indeholder oplysninger der klæder dig godt på til mødet med Sørby Esport. Klik her og download brochure.

Vi er Sørby Esport. Med gaming og esport som ramme gør vi en mærkbar forskel for mennesker.

Mark Kristensen
Mark KristensenFormand
Mark er medstifter og formand i Sørby Esport med særligt ansvar for ledelse, samarbejdspartnere og sponsorer. Mark er uddannet multimediedesigner, har dyb indsigt i gaming og esport samt flere års erhvervserfaring fra blandt andre Elgiganten.
Anders Sørensen
Anders SørensenBestyrelsesmedlem
Anders er medstifter og bestyrelsesmedlem hos Sørby Esport med særligt ansvar for fundraising, projektering og politiske sammenhænge. Anders har særligt indblik i den politiske dagsorden, både lokalt, regionalt og nationalt, samt erhvervserfaring fra mere end 20 år som selvstændig erhvervsdrivende.
Luca Huelle
Luca HuelleBestyrelsesmedlem
Luca er bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med særligt ansvar for struktur, events og trivsel hos frivillige trænere og ledere. Luca har en bachelor i Erhvervsøkonomi, HA – Sports- og eventmanagement samt erhvervserfaring fra blandt andre Nykredit og Salling Group.
Helle Kristensen
Helle KristensenBestyrelsesmedlem
Helle er bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med særligt ansvar for administration, procesoptimering og trivsel på tværs af forening og arbejdsplads. Helle er uddannet laborant og er ansat som produktionschef hos MedicoPack.
Jess Larsen
Jess LarsenBestyrelsesmedlem
Jess er bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med særligt ansvar for IT og IT-udvikling til centrets diverse internet- og eksterne events. Til daglig er Jess ansat som IT-supporter & systemudvikler hos Kemp & Lauritzen A/S.
Martin Fritzen
Martin FritzenBestyrelsesmedlem
Martin er medstifter og bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med særligt ansvar for udvikling af projekter, events og samarbejder. Til daglig er Martin ansat som udviklingskonsulent i Dansk Firmaidræt med fokus på esport.

Vi er Sørby Esport. Vores fantastiske frivillige trænere, ledere og forældre.

Sørby Esport Alle

Vi er Sørby Esport. Vores suveræne sponsorer.

Elgiganten logo
Lenovo Legion Logo
Slagelse Kommune Logo
motorola logo
Sportyfriends logo
Sportmaster logo

Vi arbejder i tre arenaer

ONLINE

Online laver vi events og arrangementer, der samler børn, unge og voksne til gaming, hygge, oplæg, standup, foredrag og undervisning. Derudover har vores medlemmer og trænere en masse coaching, træning og kampe i vores online universer.

EKSTERNT

Vi elsker at komme ud og vise og fortælle om, hvad gaming og esport kan med mennesker. Vi leverer blandt andet undervisning i gaming og esport på flere efterskoler og VUC-centre. Vi laver gaming og esport events til byfester og andre kulturelle arrangementer. Vi deltager i netværk, laver turneringer, events og arrangementer eksternt, som samler mennesker og hjælper børn og unge ind i sunde fællesskaber.

ESPORT CENTER

Lokalt i vores center har vi naturligvis træning, coaching, møder, LAN, bootcamps, samlinger, sociale arrangementer og kampe for vores medlemmer, trænere og teamledere. Vores esportscenter er også arbejdsplads for vores ansatte, så der er altid liv og god stemning i centret. Udover egne aktiviteter bruger vi centret til undervisning for de folkeskoler og HF-centre, der bruger os til deres ”valgfag i esport”. Vi afholder undervisning, træning, aktiviteter og gaming events for bl.a. Autisme Center Vestsjælland, Muskelsvindfonden, Socialpsykiatrien og Slagelse Kommune.

Vi arbejder med 5 verdensmål

BLIV EN DEL AF SØRBY ESPORT