VORES SPONSORER

HER ER ORGANISATIONERNE, DER FÅR OS TIL AT SPILLE

Elgiganten

ELGIGANTEN

Elgiganten står bag en af Danmarks mest populære internetbutikker og er Danmarks førende varehuskæde inden for forbrugerelektronik og hårde/hvidevare.

Besøg sponsor
Slagelse Kommune

SLAGELSE KOMMUNE

Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder, mange skønne landsbyer og landets stærkeste esportsforening og esport center.

Besøg sponsor
Lenovo Legion

LENOVO

Med verdens bredeste portefølje af teknologiprodukter leverer vi vores vision om smartere teknologi til alle gennem produkter, løsninger, software og tjenester, …

Besøg sponsor
Motorola logo

MOTOROLA

Motorola har været med, siden mobiltelefoner for alvor blev allemandseje tilbage i slut 90’erne og start 00’erne.

Besøg sponsor
Sportyfriends

SPORTYFRIENDS

Innovativt alt-i-et administrationssystem inklusiv bl.a. kontingentopkrævning, bookingsystem, hjemmeside og app til alle sportsgrene, virksomheders medarbejderforening samt andre foreninger og klubber.

Besøg sponsor
Sportmaster Logo

SPORTMASTER

Køb alt til sport og fritid til hele familien i din lokale butik eller på SPORTMASTER.dk. Med Livepris er du altid sikret den bedste pris. Vi tilbyder 365 dages bytteservice. Altid 365 dages returret. Mulighed for fri levering. E-handelsmærket Godkendt.

Besøg sponsor

BLIV SPONSOR I SØRBY ESPORT

Som sponsor kan du opleve Nordens stærkeste esportsforening, medrivende gaming- og esport-oplevelser, engagerende, dyb undervisning, opløftende aktiviteter for mennesker med handicap, mindeværdige esport-events samt at støtte mennesker, der elsker gaming og esport.

Alt sammen til gavn for dig og din NGO, virksomhed, skole, kommune, bosted, institution eller anden organisation, når du skal pleje din forretning, dine kunder, dit netværk og dine medarbejdere med en rigtig god oplevelse og en rigtig god gerning.

Bliv en del af Nordens stærkeste esportsforening. Vi er altid klar til en uformel snak om mulighederne for et samarbejde.

Mark Kristensen
Mark KristensenBestyrelsesformand

VIL DU HØRE MERE OM AT BLIVE SPONSOR I SØRBY ESPORT, SÅ KONTAKT OS HER

BLIV EN DEL AF SØRBY ESPORT