Bliv en del af en eSport familie!

Sørby eSport er en eSport forening og en del af Sørbymagle Idrætsforening, der er grundlagt i 1907. Vi slog dørene op den. 1. marts 2016, hvor vi kunne byde vores første betalende medlemmer velkommen til træning i CSGO og FIFA. Siden da er vi vækstet kraftigt til mere end 100 betalende medlemmer, over 30 trænere og ledere – og vi tilbyder træning, bootcamps og eSport events i spillene CSGO, FIFA, Hearthstone, Overwatch, Rocket League og flere spil kommer til.

Vi er organiseret som en klassisk forening med en bestyrelsesformand, en bestyrelse, teamledere for hvert team, herunder trænere under hver teamleder og hertil alle vores medlemmer. Vores værdier er simple: Læring, respekt og fællesskab. Vi lykkes med at forene de klassiske værdier en forening hviler på: respekt for fællesskabet, ingen er over fællesskabet. Vi ser hinanden i øjnene når vi taler, vi giver hånd når vi mødes, vi arbejder alle frivilligt og ulønnet. Alt vi gør er til gavn for vores medlemmer. Vi tilbyder et hjem for alle gamere. Et sted, hvor alle kan opleve anerkendelse, venner og sjove oplevelser sammen, såvel online som ansigt til ansigt.

Hvorfor blive partner i Sørby eSport?

Når vi indgår et partnerskab, er det fordi samarbejdet giver mening for begge parter. Vi samarbejder med virksomheder og organisationer, vi deler værdier og holdninger med, og som kan identificere sig med at Sørby eSport er en forening. Vi er firstmovers på mange områder i eSport. Vi er markedsledere på nogle områder i eSport. Vi passer godt på vores medlemmer, vi vækster og laver eSport tiltag og aktiviteter, som ingen andre gør.

Derfor:

Når man er partner med Sørby eSport, er man en del af en familie og som partner er man med til at gøre en reel forskel for vores medlemmer.

Udbytte for partnere

Hvordan bliver man partner i Sørby eSport?

Det første du kan gøre er at kontakte vores bestyrelsesformand Mark Kristensen, eller bestyrelsesmedlem Anders Sørensen, og få en snak om mulighederne. Vi mødes gerne til en kop kaffe og finder sammen ud af, hvordan vi kan samarbejde.

Mark Kristensen
Bestyrelsesformand
Email: kark@sorby-esport.dk

Anders Sørensen
Bestyrelsesmedlem
Email: info@legehytten.dk