Bliv Sponsor

I forbindelse med vores samarbejde med Roskilde Dyreskue, havde vi den utrolige mulighed for at engagere børn og unge i landbrug gennem spillet Farming Simulator.

Næste år ønsker vi endnu mere fysisk interaktion i mellem spillet og vores sponsorer, er det dig?

sponsor i sørby esport

Vi leder altid efter fede muligheder for at engagere vores medlemmer i et Esport Fællesskab og den virkelige verden.


Vores samarbejde med sponsorer er fundamentet i vores succes. Gennem stærke partnerskaber skaber vi muligheder, der gavner både vores medlemmer og sponsorer. Vi arbejder tæt sammen med vores sponsorer for at udvikle innovative initiativer, der fremmer læring, samarbejde og vækst. Vores sponsorer bidrager med ressourcer, viden og netværk, hvilket gør det muligt for os at tilbyde en rig og varieret oplevelse til vores medlemmer. Sammen skaber vi en platform, hvor unge kan danne nye venskaber og blive endnu bedre til det de elsker.

Gaming handler nemlig ikke kun om at vinde, men også om at dele sine sejre.

Vores sponsorer

Hvad kan du gøre som sponsor for Sørby Esport?

Udover at din virksomhed og dine produkter bliver eksponeret til et bredt publikum gennem vores platforme og events, bidrager du til, at Sørby Esport kan fortsætte sin mission. Vi stræber efter at støtte udsatte mennesker og skabe et stærkt og trygt fællesskab, hvor alle er velkomne uanset baggrund. Din støtte hjælper os med at formidle vores viden om, hvad eSport er, og de positive effekter det kan have på det enkelte individ.