CS:GO hos Sørby eSport

Har du en drøm om at blive en af verdens bedste CS:GO spillere eller trænere? Eller måske bare spille/træne Counter Strike, få nye venner og komme til sjove turneringer, så er det nu muligt!

Da der er så stor interesse for at komme ind i Sørby, har vi været nødsaget til at lukke for flere tilmeldinger. Der vil blive åbnet igen, når vi igen har plads til flere spillere.

Hos Sørby eSport har vi en stor CS:GO afdeling, vi har plads til alle, både nybegyndere, øvede og elite-spillere. Vi er en del af Sørby Idrætsforening og medlem af DGI og har derfor en solid organisation bag os i hverdagen. Når vi træner, vil du opleve et åbent trænerteam, som lytter til medlemmernes ideer.

Drømmer du om at blive CS:GO træner kan det godt lade sig gøre, se mere her. (Link til søger trænersiden.)

Træningen vil foregå ved at, at trænerne viser på video eller på serveren, hvad der skal trænes, herefter får medlemmerne selv lov til at sidde at spille og have fokus på dagens træning. Andre gange kan det være at træneren gennemgår taktikker eller lignende, hele træningen igennem. Træningen kan variere alt efter hvilket niveau du befinder dig på.

Vil du være med?

Det er vigtigt for os at vide hvem du er, hvilket niveau du er på og hvilken rolle du spiller, før vi ved om vi kan finde et hold til dig. De første par træninger er gratis, herefter koster det kontingent, præcis som hvis man gik til fodbold eller bordtennis. Se priser her.

Træningstider

  • Tirsdag kl. 19.00 – 22.00
  • Torsdag kl. 19.00 – 22.00
  • + Flydende når holdende aftaler det

Sted

Online på egne servere. Kommunikation foregår på Teamspeak

Turneringer og events

Vores forskellige teams deltager i online turneringer, og tager løbende til events og turneringer rundt om i Danmark. Sørby eSport afholder også selv CS:GO turneringer, bootcamps og Lan events, som vores medlemmer kan deltage i. Vi afholder team-building arrangementer og generelt en masse sociale arrangementer som medlemmerne kan deltage i.

Da der er så stor interesse for at komme ind i Sørby, har vi været nødsaget til at lukke for flere tilmeldinger. Der vil blive åbnet igen, når vi igen har plads til flere spillere.