bliv frivillig

Bliv Frivillig i fællesskabet og vær en del af Danmarks fedeste gaming fællesskab. Hos Sørby Esport søger vi altid motiverede personer, der ønsker at bidrage til vores fællesskab. Uanset om du har tekniske færdigheder eller ej, er din vilje til at hjælpe det vigtigste.

Vær med til at skabe fantastiske oplevelser for vores medlemmer!

Bliv Frivillig i fællesskabet som træner i Sørby Esport

frivllig i sørby esport

Bliv frivillig i fællesskabet hos Sørby Esport og vær en del af et engageret og støttende esport forening. Du vil hjælpe til ved vores bootcamps og andre events, hvor dine opgaver vil inkludere opsætning og afvikling af arrangementer.

Dine opgaver

Dine fordele som frivillig hos Sørby Esport

Som frivillig hos Sørby Esport får du mulighed for at være en del af et stærkt esport fællesskab. Vi værdsætter vores frivillige og afholder derfor sociale arrangementer for at fejre jeres indsats. Derudover får du værdifulde erfaringer og mulighed for at deltage i fede gaming events og turneringer.

Du vil blive en vigtig del af vores team, hvor din indsats gør en forskel, og du får mulighed for at udvikle nye færdigheder og skabe varige relationer. Hos Sørby Esport tilbyder også workshops og træningsprogrammer designet specifikt for frivillige, så har mulighed for at udvide din viden inden for Esport og lederskab. Hos os får du en unik chance for at kombinere din passion for gaming med meningsfuldt frivilligt arbejde i et unikt Esport fællesskab.

Events Illustration
Events

Sjove sociale arrangementer kun for frivillige for Sørby Esport.

Computer Illustration for Bliv Frivillig i fællesskabet for Sørby Esport
Faciliteter

Udvid dit netværk og få værdifulde erfaringer inden for esport.

Gruppe Illustration på sitet Events Illustration, Bliv Frivillig i fællesskabet for Sørby Esport
Fællesskab

Bliv en del af et støttende og engageret fællesskab.

Kalender Illustration, for
Fleksibilitet

Bestem selv hvor mange timer du vil bidrage, og tilpas din indsats.