Træn og spil Hearthstone hos Sørby eSport

Vil du være en af verdens bedste Hearthstone spillere? Eller måske bare spille Hearthstone, få nye venner og komme til sjove tuneringer, så er det nu muligt!

Sørby eSport har netop åbnet for vores Hearthstone afdeling, hvor vi har plads til alle, uanset alder, bosættelse og niveau.  Vi er en del af Sørby Idrætsforening og medlem af DGI og har derfor en solid organisation bag os i hverdagen. Når vi træner, vil du opleve et åbent trænerteam, som lytter til medlemmernes ideer.

Bliv medlem af Sørby eSport her

Træning

Træningen vil foregå online, enten individuel eller samlet, under opsyn af en eller flere trænere. Træningen kan variere, men der vil altid være noget for alle, lige fra hardcore deck building til hyggespil. Kommunikation ved træning vil foregår over Teamspeak. Har du nogen særlige ønsker eller ideer, skal du endelig bare dele dem med dine trænere og holdkammerater – det gør kun os alle sammen bedre.

Turneringer og events

Vores Hearthstone afdeling tager løbende til events og turneringer rundt om i Danmark. Sørby eSport afholder også bootcamps og andre sociale arrangementer som medlemmerne kan deltage i. Som medlem af Sørby eSport har du mulighed for at deltage i det alt sammen, med særlige fordele.

Vil du være med?

Alle er velkomne. De første par træninger er gratis, herefter koster det kontingent, præcis som hvis man gik til fodbold eller bordtennis. Klik og se priser her. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil være en del af Sørby eSport Hearthstone teamet, så kontakt Hearthstone Teamleder Simona via email: simona@sorby-esport.dk eller Sørby eSport Facebookside, så tager vi en snak med dig.

Sheathe your sword, draw your deck, and get ready for Hearthstone!