Kom til Gamebox 2022 med Sørby Esport!

Du har nu muligheden for at komme til et af årets største gaming og esport events når der d. 22.-24. April, bliver afholdt Gamebox i Herning, og det er helt gratis for dig!

Vi giver en gratis LAN-billet inkl. soveplads til alle 3 dage (Værdi DKK 700) – til alle vores medlemmer, og hvis du vil have nogle venner eller familie med – er der også plads til det!

Så bestil din billet, køb noget merch med, og vær klar til at blive en del af Sørby Esport til Gamebox Festivalen!

Mere om Gamebox Festival lige her

  • 22.-24. April 2022
  • MCH Messecenter Herning
  • Danmarks største gamingevent

Tag med Sørby Esport til Gamebox Festival – Danmarks nye gamingevent – som 22.-24. april 2022 fylder 30.000 m2 i MCH Messecenter Herning med alt inden for gaming og esport.

Her kan du se spændende showkampe, komme helt tæt på kendte spillere og youtubere, få testet dine skills og måle dig mod dine venner – og du kan tage med Sørby Esport og være en del af en stærk gruppe og få masse af sjove oplevelser samtidig.

Hvis du står og mangler den helt rigtige og superhurtige mus til at forfine dit aim eller et nyt LED-lys til at pimpe dit kabinet, finder du et kæmpe udvalg blandt de mange producenter og forhandlere, som står klar til at guide dig til det helt rigtige udstyr. Du kan også hænge ud med dine venner og konkurrere i mørket hele weekenden til vores store LAN-party.

Gamebox Website: https://www.gameboxfestival.dk/