Træn og spil League of Legends hos Sørby eSport

Vil du være en af verdens bedste League of Legends spillere? Eller måske bare spille League of Legends, få nye venner og komme til sjove tuneringer, så er det nu muligt!

Sørby eSport har netop åbnet for vores League of Legends afdeling, hvor vi har plads til alle, uanset alder, bosættelse og niveau.  Vi er en del af Sørby Idrætsforening og medlem af DGI og har derfor en solid organisation bag os i hverdagen. Når vi træner, vil du opleve et åbent trænerteam, som lytter til medlemmernes ideer.

Bliv medlem af Sørby eSport her

Træning

Træningen vil foregå online, på et hold med en dedikeret træner. Kommunikation ved træning vil foregår over Teamspeak. Har du nogen særlige ønsker eller ideer, skal du endelig bare dele dem med dine trænere og holdkammerater – det gør kun os alle sammen bedre.

Turneringer og events

Vores League of Legends afdeling tager løbende til events og turneringer rundt om i Danmark. Sørby eSport afholder også bootcamps og andre sociale arrangementer som medlemmerne kan deltage i. Som medlem af Sørby eSport har du mulighed for at deltage i det alt sammen, med særlige fordele.

Vil du være med?

Alle er velkomne. De første par træninger er gratis, herefter koster det kontingent, præcis som hvis man gik til fodbold eller bordtennis. Klik og se priser her.  Er du interesseret i at spille League of Legends hos Sørby eSport, så er du velkommen til at skrive til Teamleder League of legends, Simona Hansen på email: lol@sorby-esport.dk 

Bliv medlem af Sørby eSport her

Ansøg her