Vi samler kræfterne

Her ses den nye bestyrelse som er forsat og valgt på generalforsamlingen per september 2021. Vi har netop gennemført en workshop hvor alle i bestyrelsen har budt ind på de igangværende projekter og tiltag. Vi har derudover kigget i krystalkuglen og set på hvilke tiltag og planer der skal være fremtiden i Sørby Esport, både online, i centeret og ikke mindst hvilke kærneværdier der skal være over de kommende år.

“Jeg glæder mig over at vi kan gå ind i fremtiden, med en stærk forening, en stærk bestyrelse og en samling stærke partnere, sponsorer og samarbejdspartnere – vi har en masse spændende og banebrydende på vej”, siger formand, Mark Rentzmann.

Fokus på kompetencer

Fra venstre bagerst: Luca Huelle, Mark Rentzmann, Anders Sørensen, Jess Larsen. Fra venstre forrest: Helle Kristensen, Martin Fritzen

“Når vi sammensætter en ny bestyrelse til Sørby Esport, handler det for mig som formand om, at finde stærke mennesker med faglige og personlige kompetencer, som supplerer hinanden godt. Jeg mener vi har en optimal bestyrelse i dag, og vi er parate til at eksekvere på de visioner og planer, vi sammen har skabt” – Mark Rentzmann, formand.

Stærkt team, unikt afsæt

Vi har et utroligt stærkt team, både i bestyrelsen og i alle de trænere, teamledere og ledere, vi har i Sørby Esport. Vi har et top-tunet esportscenter på Slagelse Stadion, vi har stærke sponsorer og samarbejdspartnere – og ikke mindst – har vi dygtige og passionerede medlemmer – og alle er vi parate – til at lade den tunge fod ramme speederen, her efter covid19 og vise verden, hvor esports-skabet skal stå.

“Vi er ikke bange for at gå forrest og igangsætte nye, modige projekter. Vi er grundige og fokuserede på kvalitet, systematik og ordentlighed, hvorfor vores samarbejdspartenere typisk er glade og har lyst til at udbygge samarbejdet” – siger Mark Rentzmann

De næste år kommer til at handle om kærlighed. Kærlighed til vores medlemmer, vi skal være endnu bedre til at skabe gode rammer og uforglemmelige oplevelser for vores medlemmer, trænere, teamledere og ledere. Vi skal give vores samarbejder på skole og specialområdet og alle de mennesker heri involveret, en masse kærlighed og unikke oplevelser, når de besøger vores center, eller laver online aktiviteter med os. Vores sponsorer skal opleve hvad det vil sige at være en del af Sørby Esport – og så kommer vores frivillige til at mærke at vi sætter pris på dem og deres store indsatser. Det bliver så godt og vi glæder os!

På vegne af Sørby Esport bestyrelse,

Mark Rentzmann, formand