Overwatch hos Sørby eSport

Overwatch hos Sørby eSport har som første mål at skabe rammer, hvor spillere og hold kan samles og træne deres færdigheder, både som hold og som individ. Sørby eSport satser stort på Overwatch og vi ser en stor scene for spillet udvikle sig. Det betyder at vores hold vil træne på flere plan, og at vi satser på at kunne deltage i diverse konkurrencer og være repræsenteret til LAN-events i hele landet.

På vores Overwatch hold vil vi skabe et unikt sammenhold af spillere, såvel som trænere, der sammen kan være i stand til at udvikle Sørby eSport videre af den vej vi allerede er. Vores store mål er at samle et elitehold der kan være med, hvor de store drenge spiller, men også at udvikle nye talenter, der på akademi hold, kan blive grobund for nye og større eventyr for eSporten i Danmark.

Med Overwatch som et relativt nyt spil, er det svært at have etablerede strategier og hold, og derfor søger vi hos Sørby eSport at danne rammerne omkring skabelsen af hold der kan dominere den næste fase af spillet, som er Blizzard’s egen Overwatch Liga.

 

Spørgsmål og indmelding

Har du spørgsmål om Overwatch hos Sørby eSport, så kontakt teamleder Sebastian Uth på sebastian@sorby-esport.dk . Alle vores spillere og trænere er betalende medlemmer, i Sørby eSport. Se priser og mere om kontingent her.

 

Hos Sørby eSport kan vi tilbyde

  • At du bliver en bedre spiller, både individuelt og som holdspiller
  • Dedikerede trænere og teamleder
  • Læring omkring metaspillet i Overwatch
  • Deltagelse i professionelle turneringer
  • Adgang til et træningsmiljø der er tilpasset dine ønsker og kompetencer
  • Bootcamps, events, VoIP og meget mere
  • Unikke venskaber og meget mere

Ansøg om at blive Overwatch spiller her