Elgiganten

Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevare-produkter i hjemme-elektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.000 medarbejdere fordelt på 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk. Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2014/15 for i alt 5,3 milliarder danske kroner. Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2014/15 omsatte for i alt 29,8 milliarder norske kroner. Der er i Norden i alt 390 varehuse og ca. 10.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra det 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone…

SteelSeries

SteelSeries SteelSeries er et gamingbrand, der går forrest på markedet med produkter kendetegnet af kvalitet, innovation og målrettethed. Virksomhedens lidenskab er drivkraften bag den fortsatte introduktion af nye teknologier, der er uundværlige for enhver dedikeret gamer, som har viljestyrken til at tage kampen op mod de bedste. I kraft af sponsorater og partnerskaber med nogle af verdens mest velkendte og respekterede brands støtter SteelSeries den fortsatte vækst af professionelle gamingturneringer, eSportsligaer og gamingbranchen som helhed.

Sportyfied

Sportyfied Sportyfied er vores tøj- og merchandise-leverandør. Vi har sammen med Sportyfied udarbejdet en klubkollektion, som kan købes i vores nye webshop: soerby.sportyfied.com. I shoppen er der mulighed for nemt selv at tilføje jeres navn på tøjet. Vi glæder os til samarbejdet med Sportyfied. Se vores flotte nye shop her soerby.sportyfied.com/da.

Vimeso

Vimeso Marketing er et officielt Facebook Bureau. Til dagligt hjælper de små- og mellemstore virksomheder med øget synlighed på Facebook, i form af annoncering..

Blue Keld

Blue Keld mineralvand kommer fra en kilde i det nordøstlige England, nærmere betegnet Yorkshire Woods. Her fandt vikinger den for mere end 1000 år siden og gav den navnet “Blue Keld”, som betyder “blå kilde”. Blue Keld i Danmark startede i 2013, hvor de indgik et samarbejde med Rema 1000 om eneret på salg af Blue Keld produkter. Blue Keld ramte et “hul” i det danske marked mellem søde sodavand på den ene side og alm. kildevand med brus og smag (minus sødemidler) på den anden side. Blue Keld er markedsførende i Danmark, når det kommer til salg af vand med smag og brus, hvor de sidder på ca. 50 % af det samlede salg herhjemme…

FLOATING GRIP

FLOATING GRIP er en dansk virksomhed, som sælger speciel designet vægbeslag til spilkonsollerne PlayStation og Xbox samt de tilhørende controllere. Beslagene er udviklet specielt til den enkelte konsol, og sikrer dermed fuld funktionalitet og giver et unikt udtryk når konsollen er placeret på væggen ved siden af tv’et. FLOATING GRIP – the slimmest wall mount bracket solutions for PlayStation and Xbox. Our wall mounts are 100% Danish designed and produced.

PRIMA SERVERS

Prima Servers ApS har eksisteret siden 2012, og har stået for hostingen af flere tusinde servere. Virksomheden er i kraftig udvikling hele tiden, og med en virksomhed, der ikke blot er sin egen, men derimod en del af flere virksomheder, har vi både ressourcerne og erfaringen for at kunne tilbyde vores kunder det bedste samarbejde.

Partnere

Tuborgfondet

Tuborgfondet har et samfundsnyttigt formål og har særligt fokus på frivillighed. Fondet støtter foreninger og organisationer, der inddrager og engagerer frivillige ildsjæle i deres aktiviteter. Gennem de projekter Tuborgfondet støtter, ønsker fondet at inspirere endnu flere til at tage del i de folkelige fællesskaber og give dem nogle rammer, så fællesskaberne løbende kan udvikle og forny sig.

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er Sjællands største uddannelsesmetropol. 78.140 borgere står klar til at byde dig velkommen til et aktivt kultur- og fritidsliv og skøn natur.

Vil du vide mere om at være partner i Sørby eSport?

Bliv partner hos Sørby eSport her …