Sørby Esport Rainbow Six Siege

Kunne du tænke dig at være en del af Sørby Esports nyeste skud på stammen, Rainbow Six Siege, og blive en del af Danmarks største esports-fællesskab, samt at få muligheden for at deltage i LAN-turneringer, så er muligheden her! Der vil selvfølgeligt være plads til spillere og trænere i alle niveauer, så uanset om du ønsker at spille for at blive bedre, spille for at blive den bedste eller blot ønsker at være en del af Danmarks største esport fællesskab, så bliver det her stedet for dig.

Vi åbner op for trænere og spillere til Rainbow Six Siege

Hos Sørby Esport har vi netop startet en Rainbow Six Siege-afdeling og søger derfor trænere og spillere i alle niveauer.
Så uanset om du ønsker at spille for at være den bedste, spille for at blive bedre eller blot ønsker at spille med andre og være en del af et fællesskab, så tilbyder Sørby Esport træning som passer til dig.

Ønsker du at være frivillig træner i Sørby Esport Rainbow Six Siege og være med til at skabe rammerne for vores nye afdeling

Som træner kræver det at du er over 18 år.
Det kræver ikke at du er pro gamer, men at du er villig til at være pædagogisk, da man kan have med unge spiller.
Vi vil hjælpe dig med at udvikle dig som træner.
Ansøg her for at være træner i Sørby Esport Rainbow Six Siege afdeling: Ansøg ved at trykke her

Turneringer og LAN-events

Vi deltager som udgangspunkt i så mange onlineturneringer som muligt, uanset holdets niveau. Det er en del af træningen at prøve de ting man øver af i svære situationer.
Derudover vil vi forsøge at sende alle teams afsted til LAN-events rundt om i landet, hvor der vil være mulighed for at deltage i turneringer og vinde fede præmier.  Derudover har vi bootcamp 3 gange årligt, hvor alle Sørbys ca. 200 medlemmer mødes til en uforglemmelig  weekend.

Tilmelding

Det er vigtigt for os at vide lidt om dig, dit niveau og din personlighed, så vi kan finde et hold der passer til dig. Du kan komme ind til en samtale og kan derefter få en plads på vores Wildcard-hold, hvor du vil få muligheden for at spille med andre, men hvis du skal træne fast med et hold og en træner, kræver det at du er medlem.

Om Sørby Esport

Sørby Esport er Danmarks største esportforening. Vi træner og spiller FIFA, CS:GO, Battle Royale, Overwatch, Hearthstone, Rocket League og Rainbow Six Siege. Vi er grundlagt i januar 2016 og består af en bestyrelse, flere udvalg, ca. 30 frivillige trænere, ca. 200 medlemmer og ca. 50 frivillige crew-hjælpere. Vi vil være den bedste esportforening, derfor gør vi alt for at skabe de bedste muligheder for at træne, spille og konkurrere, i præcis de spil vores medlemmer finder interessante.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rainbow Six Siege Leder Philip Lehmann på philip@sorby-esport.dk

Ansøg som spiller her