Medlemslogin

SØGES: Dygtige trænere til suverænt fællesskab, udvikling og gaming når det er allerbedst

Med afdelinger for CS:GOOverwatch, Rocket League, Valorant, Fortnite, PUBG, Rainbow 6 Siege og League of Legends er Sørby Esport spydspids i udviklingen af gaming som foreningsaktivitet. Vi tilbyder unikke forhold, ledelse med ildsjæl, passion og visioner samt masser af muligheder for at gøre gaming til #MereEndEsport. Og vi har brug for dig!

 

Det, du kan, kan gøre en forskel

Sørby Esport bæres af frivillige kræfter, der alle byder ind med lige netop det, de er bedst til. Træneren er den, der viser vejen både for bredden og eliten, hjælper hvor der er brug for det og sikrer, at medlemmerne har en god oplevelse med esport hele vejen igennem.

 

Som træner er det nemlig dig, der sørger for at:

 

Vi klæder dig selvfølgelig godt på til opgaven med, bl.a.:

  

Dit arbejde som træner kan udføres enten online via TeamSpeak og Discord (onlinetrænere) eller i vores flotte center på Slagelse Stadion (centertrænere), hvor du udover træningsrum også finder møderum og vores hyggelige lounge og cafe. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring som træner og et solidt kendskab til det spil, du træner i. Men det vigtigste er ildsjæl, mod på at lære nyt og lysten til at være en del af en forening i rivende udvikling. 

Kom og vær med – dit hold venter på dig!