Sørby Main klar til POWER Ligaen:
»Det er kæmpe stort«

I weekenden kunne Sørby Main fra Sørby Esport sikre sig en plads i den kommende sæson af Danmarks bedste liga. Den endelige holdliste blev fuldendt torsdag aften, da relegation-turneringen afslørede, hvilke stærke modstandere, Sørby Main-mandskabet kommer til at møde. Alligevel er træner og spillere optimistiske.

Sørby Esports bedste Counter Strike-hold Sørby Main har sikret sig oprykning til Danmarks bedste liga. De måtte dog torsdag aften afvente resultaterne fra nedrykningsspillet (den såkaldte relegation-turnering) for at se den endelige holdliste for den kommende sæson af POWER Ligaen. Efter en række kampe stod det klart, at Atlanto, Ignite og Stepback er tilbage i ligaen, og at de i løbet af den kommende sæson vil stå ansigt til ansigt med Sørby Main. Det samme vil Selfmade, der ligesom Sørby Main sikrede sig oprykning.

Den 13. sæson af POWER Ligaen byder på mange stærke modstandere, men det er træner Mads ´LakeTown´ Søbye imidlertid ikke bekymret for. »Jeg er overbevist om, at vi kan følge med, og det er langt bliver vores eneste sæson i POWER Ligaen,« fortæller han.

Der er ingen tvivl om, at hele Sørby Main-mandskabet glæder sig til at træde ind i Danmarks bedste Counter Strike-liga. Ifølge træner Mads Søbye er holdet fuld af ambitioner, og han er både stolt og glad for deres store triumf:
»Det er kæmpe stort, og det er noget, vi som hold har arbejdet på i noget tid nu. Med flere mavepustere på vejen, så betyder det utroligt meget, og vi er rigtig stolte,« uddyber han.

 

En overhaling indenom sikrede oprykningen for Sørby Main

Inden weekendens oprykningskampe var det langt fra sikkert, at det var Sørby Main, der ville tage førstepladsen. Grenås Game College havde nemlig alle kort på hånden. Med en førsteplads i ærmet lå de lunt i svinget til at forlade Division X med en sejr, så de kunne rykke op til den store POWER Liga. Men sådan skulle det ikke gå. Efter to nederlag til MultiHunters og AaB sneg Sørby Main sig forbi og tog førstepladsen i sidste øjeblik.

 

Jeg sad sammen med holdet og fulgte kampen, så der var mega stemning på
– specielt da vi kunne se, at muligheden faktisk åbnede sig. Jeg er bare super glad og stolt.

Mads ´LakeTown´ Søbye

 

Sørby Main-spillerne og deres træner Mads ´LakeTown´ Søbye sad spændte og fulgte Game Colleges sidste kamp. Da det gik op for dem, at det hele pludselig gik deres vej, blev nervøsitetsniveauet ikke mindre: »Jeg sad sammen med holdet og fulgte kampen, så der var mega stemning på – specielt da vi kunne se, at muligheden faktisk åbnede sig. Jeg er bare super glad og stolt,« fortæller Mads Søbye.

Nu venter en juleperiode, hvor holdet skal træne og blive klar til sæsonstart. Med Kenni ´Wezx´ Rye Holmberg ombord som holdets nye caller skal der nemlig helt styr på alle systemerne, så de står stærkest muligt, når det hele går igang.