VORES SPONSORER

HER ER ORGANISATIONERNE, DER FÅR OS TIL AT SPILLE

Elgiganten

ELGIGANTEN

Elgiganten står bag en af Danmarks mest populære internetbutikker og er Danmarks førende varehuskæde inden for forbrugerelektronik og hårde/hvidevare.

Slagelse Kommune

SLAGELSE KOMMUNE

Slagelse Kommune har det hele. Uddannelser, kyst, god infrastruktur, tre købstæder, mange skønne landsbyer og landets stærkeste esportsforening og esport center.

Lenovo Legion

LENOVO

Med verdens bredeste portefølje af teknologiprodukter leverer vi vores vision om smartere teknologi til alle gennem produkter, løsninger, software og tjenester, …

BLIV SPONSOR I SØRBY ESPORT

Som sponsor kan du opleve Nordens stærkeste esportsforening, medrivende gaming- og esport-oplevelser, engagerende, dyb undervisning, opløftende aktiviteter for mennesker med handicap, mindeværdige esport-events samt at støtte mennesker, der elsker gaming og esport.

Alt sammen til gavn for dig og din NGO, virksomhed, skole, kommune, bosted, institution eller anden organisation, når du skal pleje din forretning, dine kunder, dit netværk og dine medarbejdere med en rigtig god oplevelse og en rigtig god gerning.

Bliv en del af Nordens stærkeste esportsforening. Vi er altid klar til en uformel snak om mulighederne for et samarbejde.

Mark Kristensen
Mark KristensenDirektør, Sørby Esport

VIL DU HØRE MERE OM AT BLIVE SPONSOR I SØRBY ESPORT, SÅ KONTAKT OS HER