Teamet

Mød teamet bag Sørby Esport, Danmarks førende gaming- og esport-forening. Vores dedikerede og erfarne team arbejder hver dag sammen for at skabe et unikt og støttende esport fællesskab for vores medlemmer. Lær mere om de passionerede mennesker, der driver Sørby Esport fremad.

mød sørby esport

Mark Kristensen

Medstifter og leder

Experience: 8 år
Games: CS og Fortnite

Med over 15 års erfaring inden for esport har Mark spillet en central rolle i udviklingen af esport i foreningslivet i Danmark. Han brænder for at skabe innovative projekter inden for esport og vækste Sørby Esport. Mark er kendt for sin passionerede og engagerede tilgang til ledelse.

Anders Sørensen

Medstifter og projektleder

Experience: 8 år
Games: Kort

Med passion for at styrke foreningslivet og udvikle brede fællesskaber er en af hans vigtigste opgaver at sikre finansiering og støtte til Sørby Esport ved at finde fonde og samarbejdspartnere. Det bidrager til at udvikle foreningen og dens aktiviteter for medlemmerne.

Martin Fritzen

Medstifter og projektleder

Experience: 8 år
Games: World of Warcraft

Martin arbejder med udvikling af det nationale online fællesskab Glade Gamere. Han bygger fællesskaber gennem gaming, der fremmer kammeratskab og styrker selvværd. Martin har stor erfaring inden for esportsudvikling og han er også forfatter med fokus på gaming og esport.

Micheal Jantzen

Formand for bestyrelsen

Experience: 5 år
Games: CS

Micheal underviser i esport og IT på STU Magleby og arbejder som deltidsbrandmand hos Slagelse Brand og Redning. Tidligere har Michael været driftschef i Sørby Esport og har erfaring inden for data og kommunikation. Michael er dedikeret til at styrke foreningens værdier og udvikling.

Mila Lam

Martektingschef

Experience: 5 år
Games: Fortnite

Mila har ansvar for marketing, salgspræsentationer og fondsaktivering, samt foto-, videoproduktion og grafisk design. Mila planlægger også events og håndterer PR og kommunikation. Hun bringer stærke kompetencer i struktur, eksekvering og kvalitet til Sørby Esport.

Luca Leon Huelle

Projektleder og undeviser

Experience: 5 år
Games: CS

Med erfaring i event management og daglig drift, samt undervisning i esport, er Luca en central figur for Sørby. Han er kendt for sin evne til at inspirere, motivere og udvikle gamere på alle niveauer, og han bidrager aktivt til at skabe et inkluderende fællesskab med plads til alle.

Nicklas Hansen

Uddannelsesleder

Experience: 2 år
Games: Farming Simulator

Nicklas leder gennem motivation og engagement oghan har erfaring med high performing teams og organisations-opbygning. Nicklas har arbejdet med ledelse, udvikling af turneringer og vejledning af unge til at opnå deres mål og forbedre deres kompetencer.