Teamleder
R6S online
Mathias August Manders-Gløet

Kunne du tænke dig at være en del af Sørby Esport samt blive en del af Danmarks største esports-fællesskab

I vores Rainbow Six Siege afdeling spiller vi på PC, og har tre hold: Smokescreen, Vizion og Raiders. Holdene ligger mellem Silver og Platinum men vi er altid på udkig efter flere spillere så lige meget hvad dit rank så send en ansøgning hvis du er interesseret.

DU får som medlem mulighed for at deltage i LAN-turneringer.
Der er plads til alle niveauer, så uanset om du ønsker at spille for at blive bedre, spille for at blive den bedste eller blot ønsker at være en del af Danmarks største esport fællesskab, så er det her stedet for dig.

 

Turneringer og LAN-events

Vi deltager som udgangspunkt i så mange onlineturneringer som muligt, uanset holdets niveau. Det er en del af træningen at prøve de ting man øver af i svære situationer.

Derudover vil vi forsøge at sende alle teams afsted til LAN-events rundt om i landet, hvor der vil være mulighed for at deltage i turneringer og vinde fede præmier. Vi afholder selv 3 årlige bootcamps her mødes mange af Sørbys medlemmer til en uforglemmelig weekend.

 

Om Sørby Esport

Sørby Esport er Danmarks største esportforening. Vi er grundlagt i marts 2016 og består af en bestyrelse, flere udvalg, frivillige trænere, en masse medlemmer og et stærkt frivilligt crew med ansvaret for alt vores teknik og opsætning.

Vi VIL være den bedste esportforening, derfor gør vi alt for at skabe de bedste muligheder for at træne, spille og konkurrere, i præcis de spil vores medlemmer finder interessante.