Gamebox 2024

Med 200 medlemmer, en 600m² stand og titlen som “Årets Esportsforening 2023”, gjorde Sørby Esport en imponerende figur til Gamebox Festival.

Gamebox Festival 2024 i Herning blev et kæmpe højdepunkt for Sørby Esport. Med over 200 medlemmer og ansatte, der deltog i det store LAN og turneringer som Esportsligaen, blev det en weekend fyldt med aktivitet. Vores 600m² stand tiltrak over 15.000 besøgende, der fik mulighed for at lære mere om vores forening og den fantastiske verden af gaming. Vores stand var fyldt med aktiviteter, der strakte sig fra truck simulatorer og VR til Fortnite og CS2.

Et af de mest mindeværdige øjeblikke var, da Sørby Esport blev kåret som “Årets Esportsforening 2023” ved Danish Game Awards. Det var en fantastisk anerkendelse af vores arbejde med at skabe stærke, inkluderende fællesskaber gennem esport.

Weekenden bød også på flere turneringssejre for vores medlemmer, der sikrede førstepladser i både CS2 og Fortnite-turneringerne. Det var en oplevelse, der samlede vores forening og skabte en glædelig tradition, vi ser frem til at gentage næste år.

  • Stor deltagelse og succes

    Vi deltog med over 200 medlemmer og en imponerende stand, der tiltrak mere end 15.000 gæster, som lærte om Sørby Esport og vores passion for gaming.

  • Esportsligaen og turneringer

    Vores medlemmer deltog i turneringer, hvor vi vandt flere priser, herunder førstepladser i både Fortnite og CS2-turneringerne. Vi er stolte af deres præstationer!

  • Kåret som Årets Esportsforening

    Som højdepunkt modtog Sørby Esport prisen som “Årets Esportsforening 2023” ved Danish Game Awards, hvilket er et kæmpe skulderklap til hele vores forening.

Gamebox 2024

Our amazing team is always hard at work

Gamebox 2024

En uforglemmelig weekend på Gamebox Festival

Gamebox Festival 2024 blev en kæmpe succes for Sørby Esport! Med vores store stand, masser af aktiviteter og en fantastisk opbakning fra vores medlemmer, kunne vi ikke have ønsket en bedre oplevelse. Weekenden bød på turneringssejre, masser af gaming og ikke mindst anerkendelsen som Årets Esportsforening 2023.

Det var en weekend, vi sent vil glemme, og vi ser allerede frem til næste års festival!