Landskampe med Hisense

Sørby Esport samler ansatte, frivillige og medlemmer til storskærmsarrangementer med grill og hygge, i samarbejde med Hisense.

Sommeren 2024 bød på flere fantastiske fodboldaftener i Sørby Esports center, hvor vi samledes til at se landskampe på en imponerende 100″ TV-skærm fra Hisense. Vores storskærmsarrangementer har været et stort hit og har givet både børn, voksne, ansatte og frivillige muligheden for at opleve spændingen ved kampene sammen.

Det har ikke bare været en anledning til at heppe på vores landshold, men også en chance for at styrke fællesskabet i foreningen på tværs af alle aldre og roller.Aftenerne var præget af god stemning, med grillmad og hyggelige samtaler før og efter kampene. Selvom vejret til tider ikke var med os, fortsatte fodboldfesten inde i vores esportcenter, hvor stemningen altid var i top.

Det er denne type sociale arrangementer, der virkelig binder foreningen sammen og giver os alle nogle uforglemmelige oplevelser.

  • Fodbold på storskærm

    Vi samles for at se landskampe på vores 100″ Hisense-skærm, hvor både medlemmer, venner og familier kan nyde kampene sammen.

  • Socialt samvær og hygge

    Grillmad, hygge og gode samtaler før og efter kampene skaber en uformel ramme, der styrker fællesskabet på tværs af foreningen.

  • Et fællesskab for alle

    Arrangementerne bringer både børn, voksne, frivillige og ansatte sammen i et stærkt fællesskab, hvor vi alle er med til at skabe gode minder.

Landskampe med Hisense

Our amazing team is always hard at work

Landskampe med Hisense

Sommeraftener med fodbold og fællesskab i Sørby Esport

Sørby Esport har i samarbejde med Hisense afholdt flere fodboldstorskærmsarrangementer, hvor medlemmer, frivillige og ansatte samles for at se landskampe. Grill, hygge og fodbold har skabt en unik stemning, hvor vi alle er blevet rystet endnu tættere sammen som forening.

Det er arrangementer som disse, der skaber stærke fællesskaber og giver os alle nogle fantastiske oplevelser sammen.