forældreguide

Denne guide er designet til at hjælpe forældre med at navigere deres børns interesse for gaming og esport. Vi giver praktiske råd og ressourcer til at støtte og forstå dit barns digitale liv. Hos Sørby Esport tror vi på, at med den rette vejledning og støtte kan gaming være en positiv og udviklende aktivitet for børn i alle aldre.

Læs videre for at få gode råd og vejledning til en sund gaming-balance i hjemmet.

5 gode råd

Hvid boks med nummer i midten

Lav aftaler

Sæt klare regler for spilletid og pauser. Aftal med dit barn, hvornår og hvor længe der må spilles, så det passer ind i jeres hverdag. Dette hjælper med at skabe struktur for dit barn.

Hvid boks med nummer i midten

Vær nysgerrig

Vis interesse for de spil, dit barn spiller. Spørg om reglerne, målet og hvorfor de finder det spændende. Det kan styrke forholdet og give en forståelse for, hvad dit barn oplever online.

Hvid boks med nummer i midten

Fokus på balance

Hjælp dit barn med at finde en sund balance mellem gaming, skole, sport og andre aktiviteter, så der er tid til både sociale og fysiske aktiviteter, der fremmer en sund livsstil.

Hvid boks med nummer i midten

Skab trygge rammer

Tal med dit barn om online adfærd og sikkerhed. Lær dem at genkende og håndtere mobning og upassende indhold. Det vil hjælpe dit barn med at navigere i en digitale verden.

Hvid boks med nummer i midten

Vær et godt eksempel

Vis dit barn, hvordan man kan have sunde digitale vaner ved selv at følge dem. Begræns skærmtid og prioriter fysiske aktiviteter. Sådan kan du inspirere dit barn til at gøre det samme.

gaming for børn

Forældre der hjælper barn med at spille til brug på Forældreguide

I en digital verden er gaming en vigtig del af børns liv. Hos Sørby Esport sikrer vi, at børn får en positiv og sikker oplevelse online. Vi tilbyder et miljø, hvor børn kan udvikle deres gaming-færdigheder, samtidig med at de lærer om ansvarlig online adfærd.

Forældre kan finde værdifulde ressourcer og vejledning hos Genvej, Børns Vilkår, og Statens Sikkerhedsråd. Disse platforme tilbyder råd om, hvordan man bedst kan støtte og guide børn i deres digitale liv. Se også denne video fra politiet for flere råd om online sikkerhed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.