SAMARBEJDSMULIGHEDER

Samarbejdsmuligheder med Sørby Esport. Med gaming og esport som ramme gør vi en mærkbar forskel for mennesker.

ER DU NYSGERRIG PÅ ET SAMARBEJDE MED SØRBY ESPORT? SÅ KONTAKT OS HER

FUNDAMENTET

Sørby Esport er en gaming- og esport-afdeling under Sørbymagle Idrætsforening, grundlagt i 1907. Sørby Esport er grundlagt i januar 2016 og er gennemsyret af de klassiske foreningsværdier: fællesskab, læring, udvikling og oplevelser.

VISIONEN

Vi er et fyrtårn i dansk esport, og vi inspirerer vores nordiske kollegaer. Vi formidler ny viden, læring, nye venskaber og skaber sjove events samt en stærk esportskultur.

Vi er #mereendesport, og vi elsker at gøre en forskel for mennesker.

KERNEN

Vores inderste dna består af lige dele kærlighed til gaming og kærlighed til mennesker. Siden 2016 har vi set, hvordan vores måde at arbejde med gaming og esport på kan forvandle mennesker positivt. Ensomme børn og unge, som bliver en vigtig del af sunde, stærke fællesskaber. Unge, der er faret vild i livet, finder lyst og motivation til job eller uddannelse. Ledige finder vej til et arbejde. Mennesker med handicap og funktionsnedsættelser finder glæde, selvværd, selvtillid og sammenhold. Helt almindelige børn, unge, voksne og familier – bliver knyttet tættere sammen og får et sammenhold, de ikke har oplevet før.

PLATFORMEN

Sørby Esport står på fire solide ben: 1) Viden – om målgruppen: ”mennesker, der har passion for gaming”. 2) Erfaring – med at designe og arrangere succesfulde gaming- og esport-undervisning, events, træning og arrangementer. 3) Faciliteter – til at skabe gode rammer om uforglemmelige gaming- og esport-oplevelser og undervisning. 4) Mennesker – til at undervise, træne, afvikle og afholde gaming- & esport-aktiviteter.

Vi er Sørby Esport. Med gaming og esport som ramme gør vi en mærkbar forskel for mennesker.

Anders SørensenBestyrelsesmedlem
Anders er medstifter og bestyrelsesmedlem hos Sørby Esport med særligt ansvar for fundraising, projektering og politiske sammenhænge. Anders har særligt indblik i den politiske dagsorden, både lokalt, regionalt og nationalt, samt erhvervserfaring fra mere end 20 år som selvstændig erhvervsdrivende.
Luca HuelleBestyrelsesmedlem
Luca er bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med særligt ansvar for struktur, events og trivsel hos frivillige trænere og ledere. Luca har en bachelor i Erhvervsøkonomi, HA – Sports- og eventmanagement samt erhvervserfaring fra blandt andre Nykredit og Salling Group.
Helle KristensenNæstformand
Helle er næstformand i Sørby Esport med særligt ansvar for administration, procesoptimering og trivsel på tværs af forening og arbejdsplads.
Gitte ZachoBestyrelsesmedlem
Gitte er bestyrelsesmedlem i Sørby Esport med ansvar for pædagogiske principper og udvikling af tiltag overfor mennesker med særlige behov.
Martin FritzenKonstitueret midlertidig formand
Martin er medstifter og konstitueret midlertidig formand i Sørby Esport med særligt ansvar for udvikling af projekter, events og samarbejder.

Vi er Sørby Esport. Vores fantastiske frivillige trænere, ledere og forældre.

Sørby Esport Alle

KONTAKT OS HER, OG HØR NÆRMERE OM ET SAMARBEJDE MED SØRBY ESPORT

Vi arbejder i tre arenaer

ONLINE

Online laver vi events og arrangementer, der samler børn, unge og voksne til gaming, hygge, oplæg, standup, foredrag og undervisning. Derudover har vores medlemmer og trænere en masse coaching, træning og kampe i vores online universer.

EKSTERNT

Vi elsker at komme ud og vise og fortælle om, hvad gaming og esport kan med mennesker. Vi leverer blandt andet undervisning i gaming og esport på flere efterskoler og VUC-centre. Vi laver gaming og esport events til byfester og andre kulturelle arrangementer. Vi deltager i netværk, laver turneringer, events og arrangementer eksternt, som samler mennesker og hjælper børn og unge ind i sunde fællesskaber.

ESPORT CENTER

Lokalt i vores center har vi naturligvis træning, coaching, møder, LAN, bootcamps, samlinger, sociale arrangementer og kampe for vores medlemmer, trænere og teamledere. Vores esportscenter er også arbejdsplads for vores ansatte, så der er altid liv og god stemning i centret. Udover egne aktiviteter bruger vi centret til undervisning for de folkeskoler og HF-centre, der bruger os til deres ”valgfag i esport”. Vi afholder undervisning, træning, aktiviteter og gaming events for bl.a. Autisme Center Vestsjælland, Muskelsvindfonden, Socialpsykiatrien og Slagelse Kommune.

Videnskabelig dokumentation

Vi læner os op ad videnskab fra både Center for digital pædagogik og Københavns Universitet. I 2020 udkom rapporten ”Evaluering af Gaming Grupper 2019-2020”, udarbejdet af Analyse & Tal, Malte Moll Wingender, der dokumenterer resultaterne fra arbejdet med projektet ”Gaming Grupper”, foranlediget af Center for digital pædagogik.

I 2020 udkom ligeledes rapporten ”Fra professionel esport og soveværelseskultur til foreningsidræt – børn og unges perspektiver på esport i DGI’s idrætsforeninger”. Ansvarlig forsker og forfatter af rapporten post.doc. Anne brus, Institut for Kommunikation, Københavns Universitet.

Enslydende resultater

Begge rapporter viser enslydende resultater, der ligner vores erfaringer, nemlig at organiseret gaming og esport i sunde rammer hjælper børn, unge og voksne til at:

  • Opbygge selvværd og give mod på nye sociale relationer

  • Opnå nye venner og blive en del af et sundt fællesskab

  • Få motivation til fremmøde og ny læring

  • Føle trivsel og generelt øge tilliden til egne evner

  • Nedsætte skolevægring

  • Opnå en stærkere relation til familie og skole

  • Skabe forståelse for gaming og esport i hjemmet

  • Få lyst til at engagere sig i nye fællesskaber og hjælpe andre frivilligt

KONTAKT OS HER OG BLIV KLOGERE PÅ, HVORDAN DU KAN SAMARBEJDE MED SØRBY ESPORT

Vi arbejder med 5 verdensmål

MÅLGRUPPER OG CASES

SKOLER OG UDD.INST.

Her hjælper vi folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelsesinstitutioner med at udvikle og afholde gaming- og esport-uddannelse, valgfag og temauger, som både skaber god læring, stærke fællesskaber og opkvalificerer skolens lærere og pædagoger.

Specialskoleområdet. Her hjælper vi STU’er med at skabe læringstilbud, hvor gaming og esport er omdrejningspunktet. Det flytter elevernes selvforståelse i en positiv retning, og lærerne opnår nye kompetencer inden for gaming og esport.

NGO´ER

Her hjælper vi fx Muskelsvindfonden og andre NGO’er med at arrangere gaming- og esport-aktiviteter, der giver stærke fællesskaber, mindeværdige oplevelser og øget tro på egne evner for deres medlemmer og ansatte.

VIRKSOMHEDER

Her hjælper vi virksomheder som Lenovo, Elgiganten og andre med at designe og afvikle sjove og medrivende gaming-oplevelser for deres målgruppe eller deres ansatte.

KOMMUNER

Jobcentre: Hjælper vi med at designe programmer, der hjælper ledige til styrket selvværd, tillid til egne evner og lyst til job eller uddannelse.

HANDICAP

Autisme Center Vestsjælland og andre organisationer, der arbejder med fysiske, kognitive, psykiske og sensoriske handikap, hjælper vi med meningsfulde gaming- og esport-aktiviteter, der giver borgerne glæde, sammenhold, selvværd, læring og et unikt fællesskab.

BOSTEDER

Autisme Center Vestsjælland og andre organisationer, der arbejder med fysiske, kognitive, psykiske og sensoriske handikap, hjælper vi med meningsfulde gaming- og esport-aktiviteter, der giver borgerne glæde, sammenhold, selvværd, læring og et unikt fællesskab.

VIL DU HØRE MERE OM, HVORDAN VI KAN SAMARBEJDE? KONTAKT OS HER

BLIV SAMARBEJDSPARTNER I SØRBY ESPORT

Som samarbejdspartner kan du opleve Nordens stærkeste esportsforening, medrivende gaming- og esport-oplevelser, engagerende, dyb undervisning, opløftende aktiviteter for mennesker med handicap, mindeværdige esport-events samt at støtte mennesker, der elsker gaming og esport.

Alt sammen til gavn for dig og din NGO, virksomhed, skole, kommune, bosted, institution eller anden organisation, når du skal pleje din forretning, dine kunder, dit netværk og dine medarbejdere med en rigtig god oplevelse og en rigtig god gerning.

Bliv en del af Nordens stærkeste esportsforening. Vi er altid klar til en uformel snak om mulighederne for et samarbejde.

Mark Kristensen
Mark KristensenDirektør, Sørby Esport

VIL DU HØRE MERE OM AT BLIVE SAMARBEJDSPARTNER I SØRBY ESPORT, SÅ KONTAKT OS HER